Meer dan een lampenkap is de webshop van De Lampenkappenmakers.

Wij zijn geen doorverkopers of agenten, elke lampenkap, die wij verkopen wordt door onszelf op maat gemaakt, de lijnen zijn dus kort en wij kunnen de kwaliteit van elke lampenkap volledig garanderen. Voor ons is een lampenkap meer dan alleen maar een stukje stof dat een lichtbron afschermt. Voor ons is een lampenkap een persoonlijke beleving, een gebruiksartikel dat geheel op maat en geheel gepersonaliseerd op de juiste plek in het lichtplan bij u thuis geplaatst kan worden.

Alles wat u altijd wilde weten over lampenkappen, maar nooit durfde vragen............

lees onze FAQ's of onze Blogs.

Attentie !, lampenkappen en blenders, worden na bestelling op maat gemaakt. Hiermee vallen de producten onder de uitzondering voor maatwerk en is retourneren niet mogelijk. Uw bestelling is daarmee na betaling definitief. Annuleren van uw bestelling is enkel mogelijk in overleg.

Een apart model laten maken, een oude lampenkap laten repareren, een vraag ?, neem  vrijblijvend contact met ons op, bel  0613122994 of gebruik ons contactformulier

   Voor bijvoorbeeld projecten, maken wij ook lampenkappen met leds, bedrukte lampenkappen of hele grote lampen tot 4 meter. Heeft u voor een project aparte lampen of grote aantallen lampenkappen nodig, breng dan een bezoek aan onze website.

terug naar Home.

Als u voor een lampenkap van ons kiest, krijgt u een geheel met de hand gemaakt product.De lampenkappen worden door ons in ons atelier in Nederland gemaakt. Alle onderdelen voor de lampenkappen,die wij niet zelf maken kopen wij bij kleine bedrijven in onze directe omgeving. Dus geen gesleep met spullen uit " Verweggistan ", geen onnodig transport. Dat is onze bescheiden bijdrage om onze wereld groen te houden.

ons licht staat op groen

Onze lampenkappen worden ambachtelijk gemaakt, met gevoel voor traditie en met de modernste technieken.

handwerk

ewaren

Bewar

De Lampenkappenmakers in +/- 1950

de lampen wagen

 

© 2016 - 2023 meerdaneenlampenkap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel