Blender of diffusers.

blenders voor lampenkappen

Wij maken voor vrijwel elke [ hang ] lampenkap een blender [ diffuser ]. Zo'n blender wordt onderin de kap gelegd of gehangen en zorgt ervoor dat het licht mooi egaal wordt verspreid en de lichtbron niet zichtbaar is. Wij leveren blenders gemaakt van stof geplakt op pvc of gemaakt van acrylaat. Onze acrylaat [ plexie glas ] heeft een lichtdoorlaatbaarheid van 33 % en is opaal wit van kleur.

De blenders van stof geplakt op pvc zijn gemaakt van het zelfde materiaal als onze kappen, de kleur is meestal gebroken wit, maar ook andere kleuren zijn mogelijk. De stof wordt niet met een bandje vastgeplakt, maar netjes om de ring gerold. [ tenzij de stof dit niet toelaat ]. Als u een inlegblender besteld, dat is een blender die gelijk is aan de onderkant diameter [ maat ] van de kap, dan moet u er rekening mee houden, dat deze blender alleen geschikt is voor de lampenkappen die wij leveren, elk lampenkappenatelier heeft namelijk zijn eigen maten, die onderling kunnen afwijken.

blenders voor lampenkappen

De speciaal voor u op maat gemaakte blenders kunnen wij helaas niet retour nemen. Wij maken alles van A tot Z in eigen huis. Wij hebben bijvoorbeeld een computergestuurde freesmachine, daarmee kunnen wij allerlei vormen uit kunststof of dun hout maken.

blenders voor lampenkappen

zwevende blender


U heeft dus de keuze tussen...

inlegblender stof   

    

 

Een inleg blender van stof geplakt op pvc.

inlegblender acrylaat    

Een inleg blender van acrylaat.

zwevende blender    

Een zwevende blender van acrylaat.

Dit is heel nieuw. Een onder en een bovenblender, van uitgefreesd en in kleur gespoten  MDF met een filigrain effect. Alles homemade.

blenders filigrain


U heeft een vraag of heel specifieke wensen, bel  0031 252 223091 of gebruik ons contactformulier.

Als u voor een lampenkap van ons kiest, krijgt u een geheel met de hand gemaakt product. De lampenkappen worden door ons in ons atelier in Nederland gemaakt. Alle onderdelen voor de lampenkappen, die wij niet zelf maken kopen wij bij kleine bedrijven in onze directe omgeving. Dus geen gesleep met spullen uit " Verweggistan ", geen onnodig transport. Dat is onze bescheiden bijdrage om onze wereld groen te houden.

 

 

 

 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

De Lampenkappenmakers in +/- 1950

de lampen wagen

 

© 2016 - 2023 meerdaneenlampenkap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel