stoffen

 

We hebben een grote keus aan stoffen voor lampenkappen, de stoffen zijn in twee groepen verdeeld. De tweede groep zijn lampenkap stoffen met een iets hoger prijskaartje. De stoffen voor onze lampenkappen, worden geplakt [ gecacheerd ] op dun pvc. Naar de aard van de stof, kan de kleur van dit pvc [ de backing ], wit, mat transparant, glashelder, goud of zilver zijn. Bij een aantal unie / chintz stoffen hebben wij het bijbehorende RAL en eventuele Phantone nummer gezocht. Stoffen waarvan het nummer begint met een P, zijn stoffen die wij gebruikt hebben voor lampenkappen in projekten, deze stoffen zijn vaak erg mooi en duur, al deze lampenkap stoffen worden verkocht in prijsklasse 1.

Het beeld scherm geeft de stofkleur, vaak niet goed weer, heeft u twijfel over uw stofkeuze voor uw lampenkap, vraag dan een gratis staaltje aan.Dit gaat heel gemakkelijk, doe gewoon een bestelling van dit staaltje.

  • Bij betaalwijze, zegt u vooraf overmaken.
  • Bij code vult u staal in.
  • Druk op herberekenen en u ziet, dat het te betalen bedrag nul wordt.
  • U kunt zoveel stalen bij voegen als u wilt.

Door een wijziging in onze website, is het tijdelijk niet mogelijk de verzendkosten voor stofstalen nul te maken, u krijgt per mail een rekening met een bedrag van 0,01 euro, u hoeft dat uiteraard niet te betalen. Door dezelfde wijziging, is het mogelijk dat de stof, die u uitgezocht heeft niet in de keuzelijst bij het artikel staat. In dat geval, kiest u een willekeurige stof en vermeldt de juiste stof bij " opmerkingen " tijdens het afronden van de bestelling.

Sorteer op

De Lampenkappenmakers in +/- 1950

de lampen wagen

 

© 2016 - 2023 meerdaneenlampenkap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel