model 5725; stof klasse 1

Artikelnummer: 5825-0000-00
Vorige Artikel 8 van 25 Volgende
€ 40,00 (inclusief btw)

Model vierkant schuin - art. nummer 5725-0000-000 - maat 250 mm.

Deze lampenkap is gemaakt van stof, geplakt op pvc en heeft een metalen frame. De prijs van dit model is gebaseerd op een stof uit prijsklasse 1 [ er zijn twee prijsklassen ]. U kunt kiezen uit honderden stoffen, bekijk deze stoffen op onze stoffenpagina, meer info hier... Wilt u dit model, in een stof van prijsklasse 2 bestellen, klik dan art.5725 stofklasse 2 aan.

U kunt deze lampenkap gebruiken voor, een lampvoet of vaas, kies dan support / kapdrager no. 01= E27 zak support, meer info hier... . Om productie redenen kunnen wij een ondersupport no. 21, i.p.v. een zaksupport no. 01 toepassen, meer info hier... Een hangkap, kies dan support / kapdrager no. 21 [ E27 zaksupport verdiept, meer info hier...]. Heeft uw lamp een E14 [ kleine ] fitting, kies dan een E27 support met een conversiering. Met deze conversiering verkleint u de opening van de fittinghouder, zodat de E14 fitting hier in past. U vindt een hoop info over supports en de verschillende onderdelen van de lampenkap, op onze algemene website,  meer info hier... Standaard wordt het support in de kleur wit geleverd, u kunt tegen een meerprijs kiezen voor een zwart, goud of rvs kleurig support.    

Een sierbandje om de bestelde kap?, onthoud de maat onderring en ga na het bestellen, naar het menu sierbandjes.  Cilinders ovaal met hoogtes anders dan hier vermeldt, vraag ze aan via het contactformulier.

U heeft een vraag , bel  0031 252 223091 of gebruik ons contactformulier.

Ook dit produkt is door ons met zorg en grotendeels met de hand gemaakt. Als de gekozen stof het toelaat, wordt de stof om de kapranden gerold, zo niet dan gebruiken wij een mooie bij passende tape. Het beeld scherm geeft de stofkleur, vaak niet goed weer. Heeft u twijfel over de stofkeuze voor uw lampenkap, vraag dan hier een gratis staaltje aan. Dit gaat heel gemakkelijk, doe gewoon een bestelling van dit staaltje. U kunt zoveel stalen bij voegen als u wilt.

Het is mogelijk dat de stof, die u uitgezocht heeft niet in de keuzelijst bij het artikel staat. Is dat het geval, kies dan een willekeurige stof, in dezelfde stofklasse en vermeldt de juiste stof bij " opmerkingen " tijdens het afronden van de bestelling.

Als u voor een lampenkap van ons kiest, krijgt u een geheel met de hand gemaakt product. De lampenkappen worden door ons in ons atelier in Nederland gemaakt. Alle onderdelen voor de lampenkappen, die wij niet zelf maken kopen wij bij kleine bedrijven in onze directe omgeving. Dus geen gesleep met spullen uit " Verweggistan ", geen onnodig transport. Dat is onze bescheiden bijdrage om onze wereld groen te houden.

 

 

De Lampenkappenmakers in +/- 1950

de lampen wagen

 

© 2016 - 2023 meerdaneenlampenkap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel